Welpenclub

Welkom bij de welpenclub van korfbalvereniging AKV ’t Capproen

Welkom bij de welpenclub van korfbalvereniging AKV ’t Capproen. Ben jij tussen de 3 en 6 jaar oud? Kom dan gezellig meetrainen op de zaterdagochtend met onze welpenclub!

Bij onze welpenclub worden de kinderen spelenderwijs in contact gebracht met de korfbalsport. Tijdens de trainingen worden veel spelletjes gedaan, wordt er aandacht besteed aan het leren van de korfbalsport en leren de kinderen met elkaar samen te werken.

KOSTEN

10 keer trainen met een strippenkaart

Voor slechts €10,00 euro kan je een strippenkaart kopen waarmee je tien keer kunt deelnemen aan onze trainingen. Wil je graag eerst een keer komen kennismaken met onze welpenclub, dan kost een losse training €1,50.

TRAINEN

Wanneer komt jouw kind meetrainen?

Onze welpen trainen op zaterdag van 09:30 – 10:30 uur op het sportcomplex Den Bonsen Hoeck. Het adres is: Martin Luther Kinglaan 9, 3223 HE Hellevoetsluis.

Tijdens het zaalseizoen vinden de trainingen plaats in de sporthal De Eendraght. Meer informatie betreft de trainingsdagen/tijden tijdens het zaalseizoen worden later bekend gemaakt.

MEER INFORMATIE

Enthousiast geworden?

Wil jij graag een keertje komen mee trainen? Of wilt u meer informatie over onze welpenclub? Vul het formulier in of stuur een mailtje naar: tc@akv-capproen.nl.