Nieuws

Activiteiten

Playbackshow 3 februari

PLAYBACKSHOW 3 FEBRUARI!  3 februari vindt de jaarlijkse playbackshow weer plaats. Wij hebben er al zin in!  Weet jij al welke act je gaat doen?

Lees meer »
Wedstrijdverslag

’t Capproen vlot langs Oranje Zwart/De Hoekse

Hellevoetsluis- ’t Capproen heeft na de nipte nederlaag eerder in de week tegen kampioen Keep Fit ’70 (12-13) in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een regelmatige 20-10 (9-6) overwinning behaald tegen het nog altijd puntloze Oranje Zwart/De Hoekse.

Lees meer »
Wedstrijdverslag

’t Capproen 1 klimt naar derde plaats

Bergen op Zoom- ’t Capproen heeft in Bergen op Zoom de wedstrijd tegen Scheldevogels met een 7-14 (1-6) overwinning afgesloten. De korfbalformatie uit Hellevoetsluis is in Poule 3I gestegen naar de gedeelde derde plaats met KVK, maar heeft wel een wedstrijd (inhaalwedstrijd tegen koploper Keep Fit ’70) minder in de benen.

Lees meer »
Activiteiten

Schutterstoernooi 2023

Heb jij je al opgegeven voor het schutterstoernooi? Zoals gewoonlijk sluiten we het seizoen met elkaar af met het schuttertoernooi en de barbecue. Dit jaar

Lees meer »
Wedstrijdverslag

‘t Capproen wint van hoogmoedig KVK

Hellevoetsluis- ’t Capproen heeft zichzelf verrast met een klinkende 14-9 (6-5) overwinning tegen KVK uit het Zeeuwse Kapelle. De korfbalformatie van coach Alex Krol heeft de vierde plaats in Poule 3I op 2 punten van KVK stevig in handen.

Lees meer »