Lid worden

Korfbal is meer dan alleen sporten!

Korfbal is een dynamische en veelzijdige sport waarbij samenwerking, techniek en strategie voorop staan. Bij ’t Capproen zijn gezelligheid en ontspanning net zo belangrijk. Voor de jeugd organiseren wij onder andere een kamp, playbackshow, zwemdag en droppig.

Afwisseling

Zaal en veld

Kom in de zomerperiode buiten trainen op het veld van ’t Capproen op maandag- en donderdagavond. In de winter trainen wij in de zaal. Samen met jouw team van jongens en meisjes train je om zaterdag de competitie aan te gaan!

welpenclub

Welpen

Heb je in om te sporten, maar ben je nog net te jong om wedstrijden te spelen? Bij ’t Capproen hebben we op zaterdagochtend welpentraining. Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen zo spelenderwijs in contact komen met korfbal.

MEER INFORMATIE

Enthousiast geworden?

Wil jij graag een keertje komen mee trainen? Of wilt u meer informatie over onze welpenclub? Vul het formulier in of stuur een mailtje naar: tc@akv-capproen.nl.

2023-2024

Contributie

Welpenclub

Strippenkaart 10 keer voor €10,-

Pupillen (t/m 7 jaar)

€39,45 per kwartaal

Pupillen (8 t/m 10 jaar)

€53,40 per kwartaal

Aspiranten (11 t/m 14 jaar)

€57,- per kwartaal

Junioren (15 t/m 17 jaar)

€64,80 per kwartaal

Senioren (18+ jaar)

€72,- per kwartaal

Verenigingslid (wel Sportlink)

€14,55 per kwartaal

Trainingslid

€23,70 per kwartaal

Donateurs

Minimaal €30,- per jaar

De peildatum voor het vaststellen van de leeftijdscategorie voor de contributie loopt gelijk met de bondsopgave bij KNKV en is vastgesteld op 1 juli. Leden zijn het hele verenigingsjaar contributie verschuldigd. De contributie wordt ieder kwartaal per automatische incasso geïnd (op of net na 1 juli, 1 oktober, 1 januari en 1 april).

Het formulier voor de automatische incasso machtiging kunt u hier downloaden.