Lid worden

Korfbal is meer dan alleen sporten!

Korfbal is een dynamische en veelzijdige sport waarbij samenwerking, techniek en strategie voorop staan. Bij ’t Capproen zijn gezelligheid en ontspanning net zo belangrijk. Voor de jeugd organiseren wij onder andere een kamp, playbackshow, zwemdag en droppig.

AFWISSELING

Zaal en veld

Kom in de zomerperiode buiten trainen op het veld van ’t Capproen op maandag- en donderdagavond. In de winter trainen wij in de zaal. Samen met jouw team van jongens en meisjes train je om zaterdag de competitie aan te gaan!

WELPENCLUB

Welpen

Heb je in om te sporten, maar ben je nog net te jong om wedstrijden te spelen? Bij ’t Capproen hebben we op zaterdagochtend welpentraining. Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen zo spelenderwijs in contact komen met korfbal.

WELKOM

Enthousiast geworden?

Wil je graag lid worden van ’t Capproen, een keertje gratis meetrainen of andere informatie Neem dan contact op via het formulier.

2021-2022

Contributie

Welpenclub

Strippenkaart 10 keer voor €10,-

Pupillen (0 t/m 7 jaar)

€11,95 per maand

Pupillen (8 t/m 10 jaar)

€16,20 per maand

Aspiranten (11 t/m 14 jaar)

€17,25 per maand

Junioren (15 t/m 17 jaar)

€19,65 per maand

Senioren (18+ jaar)

€21,80 per maand

Verenigingslid (wel Sportlink)

€4,40 per maand

Trainingslid

€7,20 per maand

Donateurs

Minimaal €30,- per jaar

De peildatum voor het vaststellen van de contributie loopt gelijk met de bondsopgave en is vastgesteld op 1 juli. Contributie kan overgemaakt worden op NL 10 INGB 0001 4936 40 t.n.v. penningmeester ’t Capproen.

U kunt ervoor kiezen een Automatische Incasso Machtiging in te vullen, zodat u automatisch betaalt. Als u hiervoor kiest, vragen we u ervoor te zorgen het juiste bedrag in te vullen. De Automatische Incasso machtiging kunt u hier downloaden.