‘t Capproen 1 – Vlug & Vaardig 1

Deel dit bericht

Gister stond er een wedstrijd op het programma die op papier ‘niet al te lastig’ zou moeten worden en waar ‘verliezen geen optie was’. Het is weer gebleken dat je geen enkele ploeg moet onderschatten en dat scherp aan een wedstrijd beginnen erg belangrijk is.

In dit typisch Nederlandse weer begonnen we aan de wedstrijd. Al na erg korte tijd kwamen we 0-4 achter te staan, we waren niet scherp genoeg. De bal gleed bij iedereen wel meerdere keren door de vingers en ook waren er veel uitglijders. Gelukkig scoorde Dianne er snel twee achter elkaar waardoor de spirit en energie weer goed terugkwam bij heel het team. We gingen de rust in met een 6-6 tussenstand.

We wisten dat we de tweede helft sterk moesten beginnen en snel moesten scoren om deze wedstrijd te winnen. Helaas konden we dit niet goed uitvoeren en kregen we gelijk meerdere strafworpen om onze oren. Dit waren overigens niet de enige strafworpen deze wedstrijd, de scheids strooide ze rond alsof het niks was. Na ons (iets te lang) enorm te hebben geïrriteerd aan de hoeveelheid strafworpen die we tegen kregen, viel het kwartje dat we dit ook in ons voordeel konden gebruiken. De opdracht was om alleen maar naar binnen op die doorloper te gaan en dit resulteerde, inderdaad, in meerdere strafworpen voor ons. En die scoorden we gelukkig 😊 Hierdoor kwamen we weer beter in ons spel en hebben we de wedstrijd uiteindelijk over de streep getrokken (12-10). 🎉

We willen graag al het publiek bedanken dat is komen kijken ondanks dit slechte weer. Jullie energie gaf ons ook weer nieuwe energie 😊

Bekijk ook deze berichten

Wedstrijdverslag

‘t Capproen 1 sluit zaalseizoen af met ruime overwinning

Hellevoetsluis – Afgelopen zaterdag speelde ’t Capproen 1 de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Het was duidelijk dat deze wedstrijd tegen Conventus gewonnen moest worden. Met Freek Sjouw geblesseerd op de bank, begon ’t Capproen 1 met Rick van der Kellen in de basis.

Activiteiten

Playbackshow 3 februari

PLAYBACKSHOW 3 FEBRUARI!  3 februari vindt de jaarlijkse playbackshow weer plaats. Wij hebben er al zin in!  Weet jij al welke act je gaat doen?