Schutterstoernooi 2023

Deel dit bericht

Heb jij je al opgegeven voor het schutterstoernooi?

Zoals gewoonlijk sluiten we het seizoen met elkaar af met het schuttertoernooi en de barbecue. Dit jaar vindt de afsluiting plaats op zondag 25 juni. Houd deze datum dus vrij in je agenda! Wil je deelnemen aan het schutterstoernooi en na afloop lekker een hapje eten? Geef je dan snel op! Dit kan door je in te schrijven via onderstaande link. Dit jaar kun je je hele familie in één keer opgeven! Let op: je dient direct online te betalen. Ook niet-leden mogen zich inschrijven!

De kosten voor deelname aan het schutterstoernooi zijn €2,50 per persoon en de barbecue kost €8,- per persoon. Kinderen onder de 10 jaar eten voor €5,50 mee.

We starten om 12:00 met het schutterstoernooi. Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten! Rond 18:00 zetten we de barbecue aan.

De activiteitencommissie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Het gaat hier om opbouwen, bardienst draaien, barbecuen, etc. Alle hulp wordt gewaardeerd!

Graag tot 25 juni!

Meld je aan via: https://akv-capproen.nl/schutterstoernooi

Bekijk ook deze berichten

Activiteiten

Schutterstoernooi 2023 was een success!

Het jaarlijkse schutterstoernooi was weer een enorm groot succes! Er werd een hoop gescoord, gelachen, gefeest, gegeten en gelachen Veel dank aan de organisatie en

Wedstrijdverslag

t Capproen 1 sluit strijdend het seizoen af

Terneuzen- ’t Capproen heeft het veldseizoen in Poule 3I ondanks een 22-17 (12-6) nederlaag tegen het gedegradeerde Luctor afgesloten met een fraaie derde plaats.