Nieuwe deuren gesponsoord door Voorne Makelaars

Deel dit bericht

Deze week heeft ’t Capproen opdracht gegeven voor het vervangen van de twee sets dubbele deuren in de kantine. Daarbij zijn wij bijzonder blij met de hulp van Ben Stuijts, van onze sponsor Voorne Makelaars. Tijdens zijn bezoek eind oktober aan ons complex om de verbouwde kantine en de derby van Capproen 1 tegen ZKV 1 te zien, bracht Ben het (korf)balletje aan het rollen.

Want naast de makelaardij, biedt Voorne Makelaars ook een klusbedrijf en financieel advies aan. Jullie kunnen Ben benaderen voor o.a. schilderwerk binnen en buiten, stucwerk, moderniseren van de stoppenkast. Ook kiezen veel mensen er voor om hun hypotheek “over te sluiten” om zo extra te profiteren van de lage rente of om extra middelen vrij te maken voor bijvoorbeeld een uitbouw.

Bekijk ook deze berichten

Wedstrijdverslag

‘t Capproen 1 sluit zaalseizoen af met ruime overwinning

Hellevoetsluis – Afgelopen zaterdag speelde ’t Capproen 1 de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Het was duidelijk dat deze wedstrijd tegen Conventus gewonnen moest worden. Met Freek Sjouw geblesseerd op de bank, begon ’t Capproen 1 met Rick van der Kellen in de basis.

Activiteiten

Playbackshow 3 februari

PLAYBACKSHOW 3 FEBRUARI!  3 februari vindt de jaarlijkse playbackshow weer plaats. Wij hebben er al zin in!  Weet jij al welke act je gaat doen?