Nieuwe deuren gesponsoord door Voorne Makelaars

Deel dit bericht

Deze week heeft ’t Capproen opdracht gegeven voor het vervangen van de twee sets dubbele deuren in de kantine. Daarbij zijn wij bijzonder blij met de hulp van Ben Stuijts, van onze sponsor Voorne Makelaars. Tijdens zijn bezoek eind oktober aan ons complex om de verbouwde kantine en de derby van Capproen 1 tegen ZKV 1 te zien, bracht Ben het (korf)balletje aan het rollen.

Want naast de makelaardij, biedt Voorne Makelaars ook een klusbedrijf en financieel advies aan. Jullie kunnen Ben benaderen voor o.a. schilderwerk binnen en buiten, stucwerk, moderniseren van de stoppenkast. Ook kiezen veel mensen er voor om hun hypotheek “over te sluiten” om zo extra te profiteren van de lage rente of om extra middelen vrij te maken voor bijvoorbeeld een uitbouw.

Bekijk ook deze berichten

Activiteiten

Schutterstoernooi 2023 was een success!

Het jaarlijkse schutterstoernooi was weer een enorm groot succes! Er werd een hoop gescoord, gelachen, gefeest, gegeten en gelachen Veel dank aan de organisatie en

Wedstrijdverslag

t Capproen 1 sluit strijdend het seizoen af

Terneuzen- ’t Capproen heeft het veldseizoen in Poule 3I ondanks een 22-17 (12-6) nederlaag tegen het gedegradeerde Luctor afgesloten met een fraaie derde plaats.