Capproen krijgt niet alleen meer energie van korfballen!

Deel dit bericht

Op 20 oktober j.l. werd de basis voor de duurzaamheid van onze vereniging verstevigd. Maar liefst 20 panelen van 325 Wp geven ‘t Capproen nu ook energie. Het project zonnepanelen is afgerond en sindsdien worden de kilowatts teruggeleverd! ☀️


Met dank aan Auke de Bree voor het voorwerk, SportStroom voor de begeleiding, De Zon Company voor de installatie, het DeltaPort DonatieFonds voor een mooie bijdrage en de gemeente Hellevoetsluis en de Rijksoverheid voor subsidiegeld.


Dat de zon vanaf nu nog mooier schijnt op ‘t Capproen wordt goed zichtbaar in dit prachtige filmpje dat Mark Kuijper met zijn drone maakte. Dank je wel Mark! Nog net in beeld de vlag die wij namens een van de Hellevoetse klimaatburgemeesters mochten laten wapperen tijdens de allereerste Nationale Klimaatweek (28 oktober t/m 5 november). ‘Iedereen doet wat’ is de slogan van de klimaatactie. Neem dus nu een kijkje om te zien wat ‘t Capproen doet en laat je inspireren voor jouw klimaatactie!

Bekijk ook deze berichten

Activiteiten

Playbackshow 3 februari

PLAYBACKSHOW 3 FEBRUARI!  3 februari vindt de jaarlijkse playbackshow weer plaats. Wij hebben er al zin in!  Weet jij al welke act je gaat doen?

Wedstrijdverslag

’t Capproen 1 schuift op naar vierde plaats

Hellevoetsluis- ’t Capproen heeft na de overwinning tegen Oranje Zwart/De Hoekse de zegereeks ook doorgetrokken tegen ZKV. ’t Capproen was in sporthal De Eendr8 met 18-7 (9-3) te sterk voor de club uit Zuidland.