Capproen krijgt niet alleen meer energie van korfballen!

Deel dit bericht

Op 20 oktober j.l. werd de basis voor de duurzaamheid van onze vereniging verstevigd. Maar liefst 20 panelen van 325 Wp geven ‘t Capproen nu ook energie. Het project zonnepanelen is afgerond en sindsdien worden de kilowatts teruggeleverd! ☀️


Met dank aan Auke de Bree voor het voorwerk, SportStroom voor de begeleiding, De Zon Company voor de installatie, het DeltaPort DonatieFonds voor een mooie bijdrage en de gemeente Hellevoetsluis en de Rijksoverheid voor subsidiegeld.


Dat de zon vanaf nu nog mooier schijnt op ‘t Capproen wordt goed zichtbaar in dit prachtige filmpje dat Mark Kuijper met zijn drone maakte. Dank je wel Mark! Nog net in beeld de vlag die wij namens een van de Hellevoetse klimaatburgemeesters mochten laten wapperen tijdens de allereerste Nationale Klimaatweek (28 oktober t/m 5 november). ‘Iedereen doet wat’ is de slogan van de klimaatactie. Neem dus nu een kijkje om te zien wat ‘t Capproen doet en laat je inspireren voor jouw klimaatactie!

Bekijk ook deze berichten

Activiteiten

Schutterstoernooi 2023 was een success!

Het jaarlijkse schutterstoernooi was weer een enorm groot succes! Er werd een hoop gescoord, gelachen, gefeest, gegeten en gelachen Veel dank aan de organisatie en

Wedstrijdverslag

t Capproen 1 sluit strijdend het seizoen af

Terneuzen- ’t Capproen heeft het veldseizoen in Poule 3I ondanks een 22-17 (12-6) nederlaag tegen het gedegradeerde Luctor afgesloten met een fraaie derde plaats.