Capproen krijgt niet alleen meer energie van korfballen!

Deel dit bericht

Op 20 oktober j.l. werd de basis voor de duurzaamheid van onze vereniging verstevigd. Maar liefst 20 panelen van 325 Wp geven ‘t Capproen nu ook energie. Het project zonnepanelen is afgerond en sindsdien worden de kilowatts teruggeleverd! ☀️


Met dank aan Auke de Bree voor het voorwerk, SportStroom voor de begeleiding, De Zon Company voor de installatie, het DeltaPort DonatieFonds voor een mooie bijdrage en de gemeente Hellevoetsluis en de Rijksoverheid voor subsidiegeld.


Dat de zon vanaf nu nog mooier schijnt op ‘t Capproen wordt goed zichtbaar in dit prachtige filmpje dat Mark Kuijper met zijn drone maakte. Dank je wel Mark! Nog net in beeld de vlag die wij namens een van de Hellevoetse klimaatburgemeesters mochten laten wapperen tijdens de allereerste Nationale Klimaatweek (28 oktober t/m 5 november). ‘Iedereen doet wat’ is de slogan van de klimaatactie. Neem dus nu een kijkje om te zien wat ‘t Capproen doet en laat je inspireren voor jouw klimaatactie!

Bekijk ook deze berichten

Wedstrijdverslag

‘t Capproen 1 sluit zaalseizoen af met ruime overwinning

Hellevoetsluis – Afgelopen zaterdag speelde ’t Capproen 1 de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Het was duidelijk dat deze wedstrijd tegen Conventus gewonnen moest worden. Met Freek Sjouw geblesseerd op de bank, begon ’t Capproen 1 met Rick van der Kellen in de basis.

Activiteiten

Playbackshow 3 februari

PLAYBACKSHOW 3 FEBRUARI!  3 februari vindt de jaarlijkse playbackshow weer plaats. Wij hebben er al zin in!  Weet jij al welke act je gaat doen?