Update schutterstoernooi!

We hebben goed nieuws. Het schutterstoernooi gaat door (mits het goed weer is).

Eerder is al gecommuniceerd dat het schutterstoernooi er anders uit zal zien dan normaal. Het plan was dan ook om de jeugd en senioren te splitsen. Door de versoepelingen die vanaf 1 juli gelden, is besloten dat dit niet meer nodig is. Om er toch voor te zorgen dat niet iedereen tegelijk aankomt om zo drukte op één plek en daarmee lange wachttijd te voorkomen, zal er gefaseerd gestart worden. Doordat de jeugd en senioren niet meer gesplitst worden, zal er niet ’s ochtends vroeg begonnen worden. Wanneer er wel begonnen wordt, zal nog gecommuniceerd worden. 

Ook was het niet zeker of recreanten dit jaar mee konden doen. Door de versoepelingen is besloten dat recreanten sowieso mee mogen doen! 

We hebben nog veel vrijwilligers nodig. Wil je meehelpen, geef je dan op via onderstaande link. Mocht je niet heel de dag willen/kunnen helpen of heb je al een taak in gedachten, geef dit dan aan in het formulier. Later zal een vrijwilligersschema gemaakt worden waarop staat wie wat op welk moment zal doen.

Mensen die willen komen kijken (en dus niet mee willen doen als recreant) mogen komen, maar ook zij moeten zich aanmelden. Dit kan via dezelfde link. Niet-leden die komen kijken kunnen instructie krijgen om te helpen als vrijwilliger mocht dit nodig zijn. 

We zullen op een later moment nog updates geven over de indeling en de regels. Deze zullen voor het schutterstoernooi verspreid worden, zodat iedereen van tevoren weet waar hij/zij aan toe is.

Let op! Inschrijvingen sluiten 1 juli. Geef je dus snel op als je nog mee wilt doen.

Activiteitencommissie & denktank