Schutterstoernooi 2020

In deze bizarre en ingrijpende tijd waarin we lang niet konden korfballen, hebben wij (en jullie vast ook) zin om dit seizoen toch nog met zijn allen af te sluiten. Achter de schermen zijn we druk bezig om dit te realiseren. We kunnen nu dan ook voorzichtig zeggen dat het schutterstoernooi op 11 juli doorgaat (onder voorbehoud). We zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. De gemeente moet bijvoorbeeld het plan goedkeuren, de versoepelingsmaatregelen (per 01-07) moeten doorgaan, er moet genoeg animo zijn en het weer moet goed zijn.

Daarnaast zal de seizoensafsluiting er iets anders uitzien dan jullie gewend zijn. Ten eerste doen we natuurlijk alles volgens de richtlijnen van het RIVM, dus zullen we allemaal anderhalve meter afstand houden en veel onze handen wassen. Ten tweede zal er dit jaar helaas geen barbecue zijn, omdat dit niet volgens de richtlijnen plaats kan vinden. Verder zullen we het schutterstoernooi zo goed als zeker opsplitsen voor de jeugd en senioren om zo de drukte te verspreiden. Het toernooi voor de jeugd zal dan ’s ochtends plaatsvinden en het toernooi voor de senioren ‘s middags. In welke categorie de A zal vallen, moet nog bepaald worden.  Als laatste zullen we dit jaar geen kosten in rekening brengen en zal het toernooi dus gratis zijn.

Meer details en updates volgen later, maar om de organisatie en planning rond te krijgen willen we graag zo snel mogelijk weten hoeveel leden geïnteresseerd zijn. Geef je daarom op voor 1 juli als je mee wilt doen. Dit kan via de link die is verstuurd per email.

Hierbij willen we nogmaals benadrukken dat het schutterstoernooi onder voorbehoud is en wij als organisatie afhankelijk zijn van externe factoren. Mocht het zo zijn dat er dermate veel aanmeldingen zijn, kan er vanuit de organisatie besloten worden dat het toernooi alleen voor leden zal zijn en recreanten dit jaar niet mee kunnen doen. We gaan er voorlopig vanuit dat dit niet het nodig zal zijn, dus recreanten kunnen zich gewoon aanmelden. We houden jullie hier natuurlijk over op de hoogte.

Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen jullie allemaal nog te zien op 11 juli!

Activiteitencommissie & denktank