Schutterstoernooi 2019!

Zoals ieder jaar sluiten we het seizoen met elkaar af met het schutterstoernooi en de barbecue. Dit jaar vindt de afsluiting plaats op 13 juli. Houd deze datum dus vrij in je agenda! Wil je deelnemen aan het schutterstoernooi en na afloop lekker een hapje eten? Geef je dan snel op! Dit kan door je in te schrijven op de lijst die in de kantine hangt. Het geld kun je in een envelop in de brievenbus van de activiteitencommissie stoppen. Ook niet-leden mogen zich inschrijven!

De kosten voor deelname aan het schutterstoernooi zijn €2 per persoon en de barbecue kost €7.50 per persoon. Kinderen onder de 10 jaar eten voor €5 mee. Het plan is om die dag 12:00 te starten met het schutterstoernooi. Wees een kwartier voor aanvang aanwezig! Rond 18:00 zetten we de barbecue aan.

Bij voldoende interesse kan er een ouders-tegen-ouders-wedstrijd worden georganiseerd. Meld je dus snel aan als je hieraan mee wilt doen.

De activiteitencommissie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Het gaat hier om opbouwen, bardienst draaien, barbecuen etc. Ook al kan je maar een uurtje helpen, alle hulp wordt gewaardeerd!
Graag tot 13 juli!

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie (Justin en Color)